2021_11_18

Több évtized szakmai munkája és szolgálata, valamint kimagasló sportteljesítmény előtt tisztelgett Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete nevében Bodnár Krisztián polgármester.

Csontos Gyuláné 1989-óta él Szirmabesenyőben és 1990. október 28-tól a Napköziotthonos Óvoda, később Napsugár Óvoda óvodapedagógusa lett. Tevékenyen vett részt rendezvényeken, óvodai programokon és aktív részese volt óvodai életünknek. Óvodás gyermekei a mai napig szeretettel gondolnak Erika óvónénire. A Napsugár Óvodánkban letöltött 30 év után megérdemelten tölti nyugdíjas éveit, tele tervekkel, megvalósításra váró további célokkal.

A gyermekek szeretete, fejlődésük figyelemmel kísérése hozta erre a pályára, amit élethivatásának tekintett.

Szakosné Laczkó Ildikónak 1994. január 1-től lehetősége nyílt a lakóhelyén Szirmabesenyőben a Déryné úti óvodában elhelyezkedni. Munkáját mérhetetlen gyermekszeretet járta át. Elsődlegesen szem előtt tartotta a gyermekek egyéni személyiség fejlődését és ennek érdekében képezte magát. Óvónői hivatása az élete. Célja és feladata volt, hogy játékos formában a gyakorlatban fejlessze a gyermekek tudását, felkészítse őket az iskolára, alapokat adjon a jövőjükhöz.

Óvodai életpályáját tolerancia, együttműködés és maximális gyerekszeretet hatotta át, mely mai napig példaként szolgál pályakezdő óvodapedagógusaink számára is.

Köszönjük mérhetetlen felelősséggel végzett munkájukat és élményekkel teli boldog nyugdíjas éveket kívánunk számukra!

Végül, de nem utolsó sorban Bodnár Krisztián polgármester az eseményt személyes jelenlétével szintén megtisztelő többszörös magyar-, Európa és világbajnok Spéth Norbertet méltatta, aki kiemelkedő sportteljesítményével nem csupán hazánk, hanem Szirmabesenyő hírnevét is öregbíti.

Bodnár Krisztián gratulációját követően sok sikert kívánt a 2021 évvégi Bangkoki világbajnokságon, illetve a jövő évi World Games-en való részvételhez, versenyzéshez.

Hajrá Norbi!