Közösség

Kedves Testvérek! Jézus Krisztus feltámadása által legyőzte a halált. Ha valakinek reménysége van a jövőre nézve, mert élete Krisztus kezében van, annak ereje, lendülete, kedve lesz a jelen harcaihoz, munkáihoz, szolgálataihoz.

Közösség

Ősz van. A fákról hullnak a levelek, mely az elmúlásra emlékeztet minket.

Kimegyünk a temetőkbe, imádkozunk elhunyt szeretteink üdvösségéért, emlékezünk rájuk, a velük való kapcsolatunkra, s elmélkedünk saját elmenetelünkről is. A temető tanít és formál, segít megtalálni igazi önmagunkat.

Közösség

Fogadják sok szeretettel az eseményről készített fotókat, melyekkel igyekeztünk visszaadni a remek hangulatot, valamint megörökíteni a TÖKremekeket!

Reméljük idén is jól érezték magukat!

Közösség

A szülői munkaközösségnek köszönhetően kedvesebbé és szebbé vált az iskola udvara és ezzel teljesült az a céljuk, hogy a gyermekek számára egy sokkal élhetőbb udvart alakítsanak ki.

Legyenek árnyékot adó fák, amely alatt nyáron is nyugodtan játszhatnak, legyenek olyan helyek, ahol a szünetekben is leülhetnek és megbeszélhetik az őket foglalkoztató élet nagy dolgait. Szombat reggel mintegy ötven szülő kezdte meg a közös munkát.

Közösség

Rengeteg „faragatlan” TÖK vár Rátok 2022.10.27-én csütörTÖKön 16:00 órától a Napköziben, amik csak arra várnak, hogy a tavalyihoz hasonló TÖK jó hangulatban és végtelen fantáziátoknak köszönhetően igazi műalkotásokká váljanak.

Közösség

2022. október 21-én Batta Zsolttal, Hafner Gyulával valamint Hiba Lajossal a fedélzeten útjának indult Szirmabesenyő csodafegyvere, a TŰZKARAVÁN!

Közösség

Szirmabesenyő, 2022. október 10. 18:00 | Petőfi Sándor Művelődési Ház

Amennyiben felkeltette az érdeklődésüket Szilágyi László zenés vígjátéka és szeretnének egy kellemes színházi est részesei lenni, kérjük jelezzék azt munkatársunk részére a 06 46 527 205 -ös telefonszámon.

Közösség

Településünkön a görögkatolikus egyházközség 2022. augusztus 6-án tartotta templombúcsúját, mely Urunk színeváltozása ünnepéhez kapcsolódik.

Közösség

Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata az államalapítás és az új kenyér alkalmából 2022. augusztus 19-én 17:00-órai kezdettel ünnepséget tart a Szirmay-kastély udvarán, melyre sok szeretettel várja a Tisztelt Szirmabesenyői Lakosságot.

Programok:

17:00 Ünnepélyes megnyitó
Beszédet mond Bodnár Krisztián polgármester

17:15 Kenyérszentelés
Az egyházak képviselői áldást mondanak és megszentelik az új kenyeret

Közösség

A Szirmabesenyői Sportkör szakágainak színesítésével és az egyre szebb eredményeivel lépést tartva fontosnak tartjuk a sportlétesítményeink fejlesztését, korszerűsítését is.

A mai napon egy olyan építkezésbe kezdtünk, amely reményeink szerint nagy mértékben javítja a szirmabesenyői futók sportolási lehetőségét és minőségét, valamint motiválóan hat azokra, akik tenni szeretnének testi-, lelki egészségük megőrzéséért - számolt be Bodnár Krisztián polgármester.