Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatalban 2022. január hó 20-án (csütörtökön) az ügyfélfogadás szünetel, a hivatal zárva lesz.

Megértésüket köszönjük!

Önkormányzat

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a BMH Nonprofit Kft. a kidobott fenyőfák begyűjtését január hónapban végzi.

Családi házas övezetben a fenyőfák begyűjtése a vegyes hulladék gyűjtési napjain folyamatosan történik.

Közösség

A meghitt adventi ünnepsorozat lezárása után még egy utolsó meglepetéssel készültünk Önöknek, melynek segítségével szeretnénk bemutatni önkormányzatunk egész éves munkáját, valamint azt, hogy 2021-ben hogyan épült-szépült az otthonunk, Szirmabesenyő.

Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szirmabesenyői Lakosságot, hogy az ügyfélfogadás 2021. december 20. napja és 2021. december 31. napja között elmarad.

Önkormányzat

Tisztelt Szirmabesenyőiek! A Chervon cégvezetője felé 2021. december 2-án Bodnár Krisztián polgármester megkereséssel fordult, melyben kérte, hogy a szirmabesenyői lakosság számára nyújtson hiteles tájékoztatást a leendő gyáregység működésével együtt járó környezetvédelmi- és hanghatásokról.

A tájékoztatás megérkezett, melyet az alábbiakban olvashatnak:


A Chervon Auto Kft által alkalmazott technológia áttekintése:

Közösség

Tisztelt Szirmabesenyőiek! Közeledik a karácsony az év egyik legszebb ünnepe. Az elmúlt hetek sokunknak lázas készülődésben teltek el. A karácsonyt kicsi és nagy egyaránt várja. A kicsik sok ajándékot, a nagyok pihenést, nyugalmat remélnek tőle.

Közösség

A helyi Fércelődők Egyesület évről-évre támogatja a Pöttömke Bölcsődénket.

Idén karácsonyi horgolt manócskákkal lepték meg a legkisebbeket és a dolgozóinkat egyaránt! Köszönjük támogatásukat és azt hogy minden évben gondolnak gyermekeinkre!

Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatalban:

  • 2021. december hó 20. (hétfő) és
  • 2021. december hó 31. (péntek) között

az ügyfélfogadás IGAZGATÁSI SZÜNET miatt szünetel, a hivatal ZÁRVA LESZ.

Az ügyintézők közül halaszthatatlan hatósági igazgatási ügyben elérhető:

Közösség

Üdvözítő született ma nektek, aki az Úr Krisztus, a Dávid városában. A jel pedig ez lesz számotokra: találtok egy kisgyermeket, aki bepólyálva fekszik a jászolban. (Lk. 2,11-12)

Most új egyházi év veszi kezdetét az úr várásával. Sok bennünk az aggodalom és a félelem. Szeretnénk békés boldog karácsonyi ünnepeket ülni, együtt testvéri közösségben. Adjon mindnyájunknak biztatást az angyali üzenet, amely a betlehemi mezőkön a pásztorokhoz szólt:

Közösség

"Üdvözítő született ma nektek, aki az Úr Krisztus, a Dávid városában. A jel pedig ez lesz számotokra: találtok egy kisgyermeket, aki bepólyálva fekszik a jászolban.” Lk. 2,11-12

Kedves Testvérek!