Közösség

Köszönjük mindenkinek a részvételt és valamennyi településnek a szívélyes vendéglátást!
Nagyon jól éreztük magunkat és kellemesen elfáradtunk. 😊

Fotók: Lengyel Roland

Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2021.09.20-án a Polgármesteri Hivatal és a Gazdálkodási Csoport technikai okok miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Önkormányzat

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályán indult, a 314/2005. (XII.25.) Kormányrendelet (Rend.) hatálya alá tartozó összevont környezeti hatásvizsgálati  és egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról 

A közleménnyel kapcsolatos információk:

Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a mai naptól az útépítési munkálatok befejezésének várható időpontjáig, azaz 2021. szeptember 17. 20:00-óráig az Alkotmány utca mindkét sávja a személyforgalom elől lezárásra kerül, azt kizárólag a menetrend szerint közlekedő autóbuszok, illetve a lakcímkártya szerinti lakosok használhatják ingatlanjaik megközelítése céljából.

Közösség

2021. szeptember 13-án este községünk polgármesteri hivatalának díszterme ünnepség helyszíne volt. Felemelő és szívet melengető érzés volt községünk nagyrabecsült, szakmájukra hivatásként tekintő pedagógusainak megköszönni több évtizedes, településünk gyermekeiért, tiszta szívvel, hittel, elhivatottsággal végzett munkáját.

Közösség

Kerékpáros körtúrára, egyben egy igazi családi programra invitálunk idén is minden kedves Szirmabesenyőit 2021. szeptember 18-án a már őszi díszben pompázó Sajó-völgyébe.

Önkormányzat

A Kormányhivatal tájékoztatja a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a Járás területen működő ügysegédek ügyfélfogadásának keretében változás történ az alábbiak szerint.

Új helyszín: 
Szirmabesenyő, Kossuth u. 42. | Petőfi Sándor Művelődési Ház

Időpontok:

Közösség

Köszöntsük családjainkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel közösen a nyár utolsó mosolyát 2021. szeptember 24-én a szirmabesenyői Szirmay Kastély mellett, az Ökotanteremnél.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

oszkoszonto2021

Közösség

2021. szeptember 13-án hétfőn 14:30 és 18:00 óra között véradás lesz Szirmabesenyőben a Petőfi Sándor Művelődési Házban.

"Aki vért ad, életet ad!"

Te adod?

 

Önkormányzat

Az Alkotmány utcai útfelújításhoz kapcsolódóan elvégzendő közmű munkálatok miatt a mai naptól 2021. szeptember 11-ig lezárásra kerül a felső temető mögötti útszakasz.

Az ebből keletkező kellemetlenségek miatt szíves megértésüket és türelmüket kérjük!