Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatait, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az Országos Tisztifőorvos 2022. augusztus 17. (szerda) 00:00-tól 2022. augusztus 19. (spéntek) 24:00-óráig III. fokú hőségriasztást adott ki.

Önkormányzat

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BMH Nonprofit Kft. szolgáltatási területén található hulladékudvarok 2022. augusztus 20-án (szombaton) zárva tartanak. 

A hulladékudvarok, ügyfélszolgálati irodák nyitvatartásával kapcsolatban és további információkért kérjük, látogassanak el megújult weboldalunkra vagy keressék fel ügyfélszolgálatunkat. 

Ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Önkormányzat

Tisztelt Szülők! Kérjük Önöket, hogy a 2022/2023-es tanévre való tekintettel nyilatkozni szíveskedjenek, hogy gyermekük igénybe kívánja-e venni a napközi, illetve a menzai ellátást!

Napközi ellátás:

Önkormányzat

Szinyei nyomában jártunk az utolsó napközis tábor során. Rövid összeállítást készített Fedor Fanni, a legjobb pillanatokról, fogadjátok szeretettel!

Jövőre veletek ugyanitt!

Sport

Most érkezett az örömteli hír, hogy Buza Dávid a Szegeden jelenleg is zajló Kolonics György emlékverseny C1 Férfi Kölyök U13 2000m kategóriájában szerzett aranyérmével Magyar Bajnok lett!

A gyönyörű eredmény mellett nem szabad elmennünk úgy, hogy ne említsük meg Dávid tegnapi napon C2 Férfi Kölyök U13-U14 1000m-en „összelapátolt” bronz érmét, amihez szintén szívből gratulálunk!

Szép volt Dávid, nagyon büszkék vagyunk rád!

Közösség

Településünkön a görögkatolikus egyházközség 2022. augusztus 6-án tartotta templombúcsúját, mely Urunk színeváltozása ünnepéhez kapcsolódik.

Közösség

Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata az államalapítás és az új kenyér alkalmából 2022. augusztus 19-én 17:00-órai kezdettel ünnepséget tart a Szirmay-kastély udvarán, melyre sok szeretettel várja a Tisztelt Szirmabesenyői Lakosságot.

Programok:

17:00 Ünnepélyes megnyitó
Beszédet mond Bodnár Krisztián polgármester

17:15 Kenyérszentelés
Az egyházak képviselői áldást mondanak és megszentelik az új kenyeret

Önkormányzat

Dojcsák Simonnét, Lipták Piroska nénit köszöntötte 90. életévének betöltése alkalmából Bodnár Krisztián polgármester.

Piroska néni szerető családi körben ünnepelte születésnapját, ahol a sok évet megélt emberek bölcsességével beszélt életének legfontosabb mérföldköveiről. A szép kort megélt Piroska néni büszkén mesélt arról is, hogy évek óta nem járt orvosnál, így egészségesen és kiegyensúlyozottan tölti a hétköznapjait.

Önkormányzat

Felfedező tábor az alábbi programokkal ért véget a múlt héten. Fogadják sok szeretettel Fedor Fanni összeállítását a hétről!

Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt ügyfeleket, hogy a hallgatói jogviszonnyal kapcsolatos (kollégiumi férőhely igénylés stb.) „egy lakcímen élők” igazolás kiadása céljából a közigazgatási szünet ideje alatt a polgármesteri hivatalban 2022. augusztus 01-én (hétfőn) 8.00 – 16.00-ig ügyeletet tartunk.