ovoda_20220704
fotó, cikk: Lengyel Roland

Pontosan egy év telt el a Napsugár Óvoda új épületszárnyának átadása óta és máris folytatjuk a régi szárny felújításával kapcsolatos munkálatokat.

A megkezdett folyamatok befejezését kötelezettségünknek tekintjük, így a képviselő-testülettel azt a döntést hoztuk, hogy minőségben - a szakmai igényeknek és a kor elvárásainak megfelelően megépített óvodaszárnyhoz - „felzárkóztatjuk” az óvoda régebbi épületrészét.

Az óvoda szélfogóját, auláját, a régi Kisvakond csoportszobáját, Katica csoporttal közös öltözőjét, mosdóját érintő fejlesztésben teljes mértékben megújulnak egyes épületgépészeti elemek, (villamos- és vízhálózat, világítás) mellyel biztonságosabban és gazdaságosabban működtethető rendszereket tudunk üzemeltetni. A csoportszoba padlóburkolata, beépített szekrénye is cserére kerül, a tálalókonyha átépítése, hátsó folyosórész megújítása is zajlik.

Esztétikus állmennyezeti rendszer kiépítése mellett megszépülnek az óvoda falai is, ahol természetesen igyekszünk eredeti állapotában megőrizni a közkedvelt falfestményeket.

A kivitelezés az óvodai nyáriszünet végéig tart.

Megértésüket, türelmüket köszönöm!

bk_sign_logo