Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatait, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az Országos Tisztifőorvos 2022. augusztus 17. (szerda) 00:00-tól 2022. augusztus 19. (spéntek) 24:00-óráig III. fokú hőségriasztást adott ki.

Önkormányzat

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BMH Nonprofit Kft. szolgáltatási területén található hulladékudvarok 2022. augusztus 20-án (szombaton) zárva tartanak. 

A hulladékudvarok, ügyfélszolgálati irodák nyitvatartásával kapcsolatban és további információkért kérjük, látogassanak el megújult weboldalunkra vagy keressék fel ügyfélszolgálatunkat. 

Ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Önkormányzat

Tisztelt Szülők! Kérjük Önöket, hogy a 2022/2023-es tanévre való tekintettel nyilatkozni szíveskedjenek, hogy gyermekük igénybe kívánja-e venni a napközi, illetve a menzai ellátást!

Napközi ellátás:

Önkormányzat

Szinyei nyomában jártunk az utolsó napközis tábor során. Rövid összeállítást készített Fedor Fanni, a legjobb pillanatokról, fogadjátok szeretettel!

Jövőre veletek ugyanitt!

Önkormányzat

Dojcsák Simonnét, Lipták Piroska nénit köszöntötte 90. életévének betöltése alkalmából Bodnár Krisztián polgármester.

Piroska néni szerető családi körben ünnepelte születésnapját, ahol a sok évet megélt emberek bölcsességével beszélt életének legfontosabb mérföldköveiről. A szép kort megélt Piroska néni büszkén mesélt arról is, hogy évek óta nem járt orvosnál, így egészségesen és kiegyensúlyozottan tölti a hétköznapjait.

Önkormányzat

Felfedező tábor az alábbi programokkal ért véget a múlt héten. Fogadják sok szeretettel Fedor Fanni összeállítását a hétről!

Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt ügyfeleket, hogy a hallgatói jogviszonnyal kapcsolatos (kollégiumi férőhely igénylés stb.) „egy lakcímen élők” igazolás kiadása céljából a közigazgatási szünet ideje alatt a polgármesteri hivatalban 2022. augusztus 01-én (hétfőn) 8.00 – 16.00-ig ügyeletet tartunk.

Önkormányzat

Pályázati felhívás a 2022-ben induló szerződéses határvadász képzésre.

Az általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Békés, Hajdú-Bihar, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében alapfokú iskolai végzettségre (8 évfolyam sikeres elvégzésére) épülő képzést indít, amely eredményes teljesítése a Rendőrségnél szerződéses határvadász beosztás betöltésére jogosít.

Jelentkezni az alábbiak szerint lehet:

Önkormányzat

Szirmabesenyő nagyközség vezetése nevében Bodnár Krisztián polgármester mondott köszönetet Galo Gábor plébániai kormányzónak áldásos tevékenységéért, melyet településünk lakói érdekében tett 2014-2022 között.

Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatalban 2022. augusztus hó 01. (hétfő) és 2022. augusztus hó 12. (péntek) között az ügyfélfogadás igazgatási szünet miatt szünetel, a hivatal zárva lesz.

Halaszthatatlan hatósági igazgatási ügyben elérhető: