Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2021.09.20-án a Polgármesteri Hivatal és a Gazdálkodási Csoport technikai okok miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Önkormányzat

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályán indult, a 314/2005. (XII.25.) Kormányrendelet (Rend.) hatálya alá tartozó összevont környezeti hatásvizsgálati  és egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról 

A közleménnyel kapcsolatos információk:

Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a mai naptól az útépítési munkálatok befejezésének várható időpontjáig, azaz 2021. szeptember 17. 20:00-óráig az Alkotmány utca mindkét sávja a személyforgalom elől lezárásra kerül, azt kizárólag a menetrend szerint közlekedő autóbuszok, illetve a lakcímkártya szerinti lakosok használhatják ingatlanjaik megközelítése céljából.

Önkormányzat

A Kormányhivatal tájékoztatja a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a Járás területen működő ügysegédek ügyfélfogadásának keretében változás történ az alábbiak szerint.

Új helyszín: 
Szirmabesenyő, Kossuth u. 42. | Petőfi Sándor Művelődési Ház

Időpontok:

Önkormányzat

Az Alkotmány utcai útfelújításhoz kapcsolódóan elvégzendő közmű munkálatok miatt a mai naptól 2021. szeptember 11-ig lezárásra kerül a felső temető mögötti útszakasz.

Az ebből keletkező kellemetlenségek miatt szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy elkezdődött az Alkotmány utca felújítása, ezért kérjük Önöket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az adott útszakaszon.

A kivitelezéshez kapcsolódóan az Alkotmány utca végén, a Sajókeresztúr felől érkező buszokat fogadó buszmegálló átépítésre kerül, ezért a megálló Szirmabesenyő templom irányába 20m-el áthelyezésre kerül.

Az okozott kényelmetlenségekért elnézésüket kérjük!

Önkormányzat

Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének döntése alapján a 2021/2022-es tanévre 8.000,-Ft összegű iskolakezdési támogatásban részesít minden szirmabesenyői állandó lakcímmel rendelkező általános és középiskolai (iskolarendszerű, első középfokú iskolai végzettség megszerzésére irányuló képzésben részt vevő) tanulót, aki nappali rendszerű oktatásban vesz részt és 2021. szeptember 1-ig nem töltötte be a 20. életévét.

ÜGYINTÉZÉS:

Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a  felső temető Ady E. utca felőli bejáratának felújítása zajlik.

Emiatt kérjük Önöket, hogy a balesetek elkerülése érdekében a kivitelezés ideje alatt a Vörösmarty és az Alkotmány utcai felől megközelíthető bejáratot használják.

A munkálatok előreláthatólag 2-3 hétig tartanak.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Önkormányzat

A Miskolci Járási Hivatal Szirmabesenyői ügyfélfogadási ideje módosításra kerül.

Munkatársaink a 2021. augusztus 25. szerdai nap helyett 
2021. augusztus 26. napján (csütörtökön ) 08:00 órától  – 11:00-óráig várják a Tisztelt Ügyfeleket.

Önkormányzat

A szolgáltató 2021. szeptemberében a következő áramszünettel járó munkálatokat tervezi elvégezni Szirmabesenyő területén:

2021. 09.17. 07:30 -15:30