vincze_otto_20220511
Fotó, cikk: Lengyel Roland

Szirmabesenyőbe egy olyan sportember érkezett látogatóba, akiért egy ország állva tapsolt a góljait látván a bajnokok ligájában és akinek a mindene a labdarúgás – számolt be Konczvald István a SZISE labdarúgócsapatának edzője.

Bodnár Krisztián polgármester és a SZISE elnöksége a tegnapi napon Vincze Ottó futball-legendát fogadta az egyesület valamennyi foci-szakosztályának közösen megtartott edzésén. Együtt méltatták a gyermekcsapataink játékosait, ahol Vincze Ottó a gyermekeink részére rendkívül közvetlen és barátságos módon adta át és közvetítette a futball iránti szeretetet.

Érezhető volt az is, hogy személyiségével és jelenlétével megerősítette a legkisebb labdarúgóinkat  abban, hogy ha hisznek ebben a csodás sportban és alázattal csinálják, akkor ők is profi labdarúgóvá válhatnak.

Nem csak az edzésre kilátogatóknak volt ez jelentős esemény, hanem jól láthatóan Vincze Ottó számára is, akinek a labdát és a pályát láttán valósággal felcsillantak a szemei. Nem is tudta sokáig visszafogni magában az igazi focista szenvedélyt, így gyorsan levetette cipőjét és a következő pillanatban már mezítláb és mosolyogva rúgta a gólokat.

Bízunk benne, hogy a mai látogatásával a gyermekek szemébe is olyan csillogást varázsolt, mint amilyen az övében van még mindig. Igazi élmény volt ez mindannyiunk számára!

Köszönjük Vincze Ottó!