Sport

Gondolunk a legkisebb focistákra is, így 2023-ban elindul a SZISE U7-es focicsapata is!

Várjuk egyesületünkbe az 5 és 7 éves kor közötti (elsős és leendő elsős kisiskolások) focizni vágyó, jövőbeli futballistákat.

  • Helyszín: műfüves pálya

  • Időpont: 2023. szeptember 14. 16:00

Az első edzés alkalmával szülői tájékoztató

Érdeklődni: +36 30 240 9513

Sport

Szirmabesenyő csapata utoljára a 2007/2008-as szezonban futballozott a Megyei I. osztályában, majd az akkori kiesést követően 15 éven keresztül a csapat sikerek nélkül, a Megyei II. osztályban küzdött minden hétvégén. 2023/2024-es szezonban 15 év után azonba újra Vármegyei I-es csapata van Szirmabesenyőnek! Az ide vezető útról Konczvald István vezetőedzővel beszélgettem.

Mi hozta meg az áttörést?

Sport

Most érkezett az örömteli hír, hogy Buza Dávid a Szegeden jelenleg is zajló Kolonics György emlékverseny C1 Férfi Kölyök U13 2000m kategóriájában szerzett aranyérmével Magyar Bajnok lett!

A gyönyörű eredmény mellett nem szabad elmennünk úgy, hogy ne említsük meg Dávid tegnapi napon C2 Férfi Kölyök U13-U14 1000m-en „összelapátolt” bronz érmét, amihez szintén szívből gratulálunk!

Szép volt Dávid, nagyon büszkék vagyunk rád!

Sport

2022. július 9-én szombaton másodszor is Szirmabesenyői Öregfiúk Torna.

Nem csak a legendás öregfiúk feszülnek egymásnak a műfüves pályán a 10:00-órakor kezdődő rangadókon, hanem a különböző korosztályok mellett idén már női csapatoknak is drukkolhatunk.

Ameddig anya és apa focizik, addig a gyerkőcöket ugrálóvárral, eurobungee-val és további érdekes játékokkal várjuk.

Részletes program:

Sport

Bajnokságunk a végéhez ért, és az utolsó mérkőzésen hazai pályán a Szendrő csapatát fogadtuk, akitől ősszel az egyetlen vereségünket szenvedtük el. A helyzetet az tovább rontotta számunkra, hogy a Szendrő a 2. helyet foglalta el a tabellán a mérkőzés előtt, mi pedig a harmadikat.

Sport

A mostani szombati mérkőzésen nagyobb szükségünk lesz a szurkolásra és a bíztatásotokra, mint eddig bármikor, hiszen a 2. hely a tét!

Szurkoljunk együtt a csapatért 2022. június 11-én 17:00-órától! HAJRÁ SZISE!

Sport

Ismét dobogóra állhatott Buza Dávid a május 20-22. között Győrben megrendezett Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokságon. Dávid a C1 Férfi Kölyök U13 10 km döntőjében az előkelő II. helyezést érte el.

Sport

Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy 2022. május 11-én Miskolc város ünnepén az év sportolója díjjal tüntették ki Böszörményi Bendegúzt.

Minden alkalommal megdobban a szívünk, amikor hírt kapunk arról, hogy Bendegúz valamilyen nemzetközi-, világversenyre készül, ugyanis hozzászoktatott minket már ahhoz, hogy ezekről a megmérettetésekről rendre éremmel tér haza Szirmabesenyőbe, vagy ahogyan azt ő szokta mondani: „sikerült bezsebelni egy érmet”

Sport

Szirmabesenyőbe egy olyan sportember érkezett látogatóba, akiért egy ország állva tapsolt a góljait látván a bajnokok ligájában és akinek a mindene a labdarúgás – számolt be Konczvald István a SZISE labdarúgócsapatának edzője.

Sport

Gondolunk a legkisebb focistákra is, így 2022-ben elindul a SZISE U7-es focicsapata is!

Várjuk egyesületünkbe az 5 és 7 éves kor közötti (elsős és leendő elsős kisiskolások) focizni vágyó, jövőbeli futballistákat.