konczvald_istvan_szise_20210815
Interjú, fotók: Lengyel Roland

A tegnapi napon egy újjászervezett és szimpatikus Rudabányától hoztuk el a három pontot – büszkélkedett Konczvald István a SZISE alelnöke, a Szirmabesenyői Sportkör felnőtt férficsapatának új játékosedzője.

Vendégként nem csupán a győzelem volt fontos, hanem az a felismerés is, hogy a csapatok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a pályáik állapotára. Véleményem szerint mind az edzések, mind pedig a rangadók eredményét nagy mértékben meghatározza a gyepfelület minősége. Büszkén állíthatom, hogy az önkormányzat támogatásának, valamint Dr. Mikó Tamás professzionális gondoskodásának köszönhetően erre a szezonra már olyan játéktér áll rendelkezésünkre, amely egyedülálló ebben a térségben és ligában, amit ezúttal is köszönök az egész csapat nevében.

A megújulással kapcsolatos vágyaink magával hozták a csapat felfrissítésének és erősítésének az igényét is, melynek keretében 5 új játékost igazoltunk. Bemutatkozásuk egészen parádésra sikerült, hiszen a jó játék mellett ketten – Banu Attila és Tóth Martin – gólt is szereztek. A tegnapi szezonkezdést természetesen komoly felkészülés előzött meg, de az eltökéltségünk a kemény edzésekre vonatkozóan az egész idényre érvényesek.  

A megújulás magától értetődően a célok megfogalmazását is jelentették, ahol csapatszinten határoztuk meg a közös utunkat, ami semmivel sem különbözik a nagyobb és komolyabb csapatok célkitűzésétől. Egyéni és csapatszintű fejlődést tűztünk ki magunk elé, melynek az alapjait az előző szezonban már teljesítettünk és amire építve további szintlépésre készülünk.

Nem titkolt vágyunk a focisikerek mellett, hogy a saját szurkolóink megelégedésére, valamint az utánpótlásban játszó srácok elismerését is kivívva újra sikersport és egy igazi hétvégi családi esemény legyen a foci a Szirmabesenyőben.

Várjuk tehát a régi és új szurkolóinkat, barátainkat 2021. augusztus 21-én 17:00-órakor a szirmabesenyői focipályára, ahol a 2. fordulóban Sajószentpéter csapatát fogadjuk és ahol személyesen is bemutatkozik Balázs Ádám, Ártim Richárd, Nagy Timoteus is. HAJRÁ SZISE!