rekortan_20220720
fotó, cikk: Lengyel Roland

A Szirmabesenyői Sportkör szakágainak színesítésével és az egyre szebb eredményeivel lépést tartva fontosnak tartjuk a sportlétesítményeink fejlesztését, korszerűsítését is.

A mai napon egy olyan építkezésbe kezdtünk, amely reményeink szerint nagy mértékben javítja a szirmabesenyői futók sportolási lehetőségét és minőségét, valamint motiválóan hat azokra, akik tenni szeretnének testi-, lelki egészségük megőrzéséért - számolt be Bodnár Krisztián polgármester.

Az 1,7 méter széles és 410 méter hosszú rekortán burkolatú futókört várhatóan 2022. augusztus második felében veheti birtokba a sportoló közönség.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a pálya átadásának a napjáig a füves sportpálya, valamint a futókör építési terület, melyet a balesetek elkerülése, valamint a kivitelezés zavartalansága érdekében kérjük ne használjanak!

Addig is ajánljuk szíves figyelmükbe településünk futó közösségének facebook csoportját, ahol folyamatosan nyomon követhetik a pálya építésével kapcsolatos információkat is!

futok_klubja_szirmabesenyo