onkormanyzati_hirek

Tisztelt Szülők! 

Kérem Önökekt, hogy a 2021/2022-es tanévre való tekintettel, nyilatkozni szíveskedjenek, hogy gyermekük igénybe kívánja e venni a napközi, illetve a menzai ellátást. 

1. Napközi ellátás:

  • teljes áras: 557 Ft/nap: 3-szori étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna)
  • kedvezmény esetén: 279 Ft/nap, 50 % kedvezmény (tartósan beteg gyermek, illetve 3 vagy több gyermeket nevelő családok). 

2. Menzai ellátás:

  • teljes áras: 331 Ft/nap: egyszeri étkezés (ebéd)
  • kedvezmény esetén: 166 Ft/nap (tartósan beteg gyermek, illetve 3 vagy több gyermeket nevelő családok) 50 % kedvezmény, 

Gyermekvédelmi kedvezmény esetén mindkét ellátás ingyenes

A gyermekétkeztetéshez kapcsolódó térítési díjakat a Szirmabesenyői Polgármesteri Hivatal gazdálkodási csoportja szedi be. Az étkezés igénybevételét, illetve az ezzel kapcsolatos változásokat a +36 46 527 243-as telefonszámon, írásban a nagyne.kovacs.krisztina@szirmabesenyo.hu vagy a menza.szirmabesenyo@gmail.com email címen vagy személyesen az Állomás u. 1. szám alatt (volt GAMESZ) lehet bejelenteni.

Az étkezés lemondását (pl: betegség, kirándulás) esetén kérjük előző nap 10 óráig jelezni. Étkezés módosításra pl: Napköziről (3x étkezés) csak Menza (ebéd) és fordítva  a következő hónap 1-jétől van lehetőség. 

A nyilatkozatokat (nemleges válasz esetén is!) legkésőbb 2021. augusztus 27-ig leadni szíveskedjenek az Iskolában vagy a Gazdálkodási csoportnál, vagy email-ben a fent megjelölt e-mail címre elküldeni. (Fotózva vagy szkennelve is tökéletes!) 

Előzetes értesítés alapján (kis vékony cetli) a térítési díj befizetését a Szirmabesenyői Segítő Szolgálat és Konyha 54500174-17778772 alszámlájára teljesíteni szíveskedjenek, minden hónap 10-15. közötti időpontokban. A számla kiállítása a befizetés után történik. A közlemény rovatba kérem feltüntetni az étkező gyermek nevét és az osztályát. 

Tisztelettel:
Petra-Nagy Krisztina s.k. gazdálkodási csoportvezető