idősek_napja_20221007
fotó, cikk: Lengyel Roland

Meggyőződésem, hogy településünk életében, a generációk összekapcsolása fontos feladat a közös találkozások, események, rendezvények szervezése által. Az idősek megbecsülését, a velük való törődést szívünkből fakadó kötelességünknek kell tartanunk továbbra is minden minőségünkben: gyerekként, felnőttként, szülőként és polgármesterként is, mert a szeretet a szívünkben ezt parancsolja.

Köszönettel tartozunk az időseknek azért, hogy szorgalmas munkájukkal, áldozatukkal a nehéz időkben megteremtették és biztosították nekünk, fiatalabbaknak, gyermekeiknek, unokáiknak, hogy tanulhassunk, dolgozhassunk, gyarapodhassunk, és a nyomdokukba léphessünk.

Kívánom az idős és szép-korúaknak, hogy bajaik, problémáik ellenére is élvezzék az életük minden egyes pillanatát, mert hatalmas ajándék az élet és éppoly nagy kincs, hogy embernek születtünk. Az év minden napján érezzék a család és a társadalom megbecsülését. Érezzék, hogy szükség van Önökre, érezzék, hogy vannak dolgok, amit jobban tudnak, vannak dolgok, amit csak Önök tudnak.

Tisztelettel:

sign