idosek_napja_20231013
Cikk, fotó: Lengyel Roland

Az Idősek világnapja megtartásával minden évben az a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy az idősebb embereket tiszteljük. Nem szabad megfeledkeznünk munkájukról, hiszen nélkülük ma mi sem állhatnánk itt!

Fontos elismernünk, amit életük során elértek és ránk hagytak, hiszen elődjeink alapjaira építkezünk most, ahová a jövő nemzedékei is fognak! A ma munkája akkor tekinthető értékesnek, ha az idő múlásával a saját utódainknak mi is egy jobb, értékesebb világot hagyunk örökül. 

Fontos felismernünk, hogy az idő múlásával minden változik, de ki ne emlékezne jó szívvel a nagyszülőkre, dédszülőkre, azokra az emberekre, akik mindig mellettünk álltak, támogattak és szerettek. 

Ezeket az emlékeket szívünkben őrizzük, de az ilyen értékeket meg kell élni, azért biztatok mindenkit arra, hogy töltsünk minél több időt idős szeretteinkkel, ismerőseinkkel és gyűjtsünk olyan sok közös emléket, amennyit csak lehet. 

Kívánom Önöknek, hogy családtagjaik szeretete aranyozza be hétköznapjaikat és ünnepeiket, ajándékozzák meg Önöket vidámsággal, békességgel, figyelmükkel, szeretetükkel és tisztelettel kívánom, hogy derűsen és jó egészségben töltse a pihenés éveit településünk minden szépkorú lakója! 

Bodnár Krisztián | polgármester