szise_woman
Fotók, interjú: Lengyel Roland

Egy új, üde színfolttal bővült a SZISE labdarúgó szakosztálya, így most örömmel büszkélkedhetünk arról, hogy hosszas előkészítő munka után végre megalakult a női focicsapatunk! 

A csapat 14 játékossal és Körtvélyesi László edző irányításával vág neki a B.A.Z megyei kispályás női bajnokságnak, ahol konkrét célként a dobogóra jutást határozták meg maguknak a focistáink.

Látogatásunkkor a lányok edzését egy meglepetéssel szakítottuk félbe, ahol Bodnár Krisztián polgármester és Peknyó László SZISE elnök átadta a játékosok részére az új mezeket és felszereléseket, ezzel is hozzájárulva a felkészülés eredményességéhez és a csapategység erősítéséhez.

A csapattal való ismerkedésnek egy kiadós eső vetett véget, ami csak minket űzött el a pálya széléről, a lányok viszont töretlenül folytatták az edzést és férfias bombákkal döngették a kispálya kapuját és palánkjait. Az első találkozás tehát alaposan felkeltetett az érdeklődésünket, így izgatottan várjuk az első mérkőzést, melyre ezúton is invitáljuk a SZISE teljes szurkolótáborát!

A hazai mérkőzéseket minden második héten, szombati napokon 11:00 órától nézhetjük meg a szirmabesenyői műfüves pályán, ahol a lányok a szurkolók mellett várják azoknak a besenyői hölgyeknek a jelentkezését, akik nem csupán érdeklődnek a foci iránt, hanem szívesen ki is próbálnák azt.