jovore_veletek_2022

Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének döntése értelmében a 2022-es év nyarán újra megrendezésre került az előző években is nagy sikernek örvendő, nyári, négy hetes táborsorozat.

Az önkormányzat idén is igyekezett segítséget  nyújtani a szülőknek  gyermekük nyári elhelyezésével, a leendő táborozóknak különböző tematikájú,  tartalmas szórakozást kínáló táborok meghirdetésével. Július és augusztus hónapokban több, mint 100 gyermek táborozott, birtokba véve községünk Ökotantermét, melyet vidám jókedvvel, hangos nevetéssel töltöttek meg.

A programok rendkívül változatosak voltak, felsorolni szinte lehetetlen vállalkozás… buborékfoci, lézerharc, gokart, Maya játszótér, egészségügyi és kézműves foglalkozások is színesítették a tábori hetek programjainak palettáját.

Községünk gyermekei kirándultak Boldogkőváraljára, az ózdi Filmgyárba és Digitális erőműbe, a miskolci Információs és Élményközpotba, valamint a településünkhöz ezer szállal kötődő híres festő, Szinyei nyomát is kutatták.

A nyári táborsorozat létrejöttéhez nagy segítséget nyújtott Tóth Ádám, a miskolci BOKIK oktatási és képzési szakigazgatója, a Fércelődők civil egyesület. Köszönet illeti a szervező Fedorné Karmanóczki Zitát és a táboroztató pedagógusokat Révainé Kaposvári Andreát és Szénégető Orsolyát.

Jövőre újra várunk benneteket!