ilyen volt_4

Önkormányzati táborsorozatunk utolsó turnusában a felső tagozatosok örömére rengeteg érdekes programmal készültek a szervezők. Gokartoztunk, biliárd fociztunk és sokan, félelmüket legyőzve kipróbálták a falmászást. Egymás után, hangos kiabálással ugráltunk a szivacsgödörbe, majd rollereztünk az erre kialakított pályán a Factory Arénában.

Csapat és csoportjátékokat játszottunk, a Szirmay kastély árnyékában íjászkodtunk, lézerharcoltunk és buborékfocira is volt lehetőségünk. Interaktív történelemórán vettünk részt, majd szellemi totót töltöttünk ki csoportokban. A csapatok megalkották a saját címerüket, gravíroztak és „lézervágóval” logót, betűket, neveket készítettek. Korabeli foglakozásokon vettek részt táborozóink, mint agyagozás, kötélvetés és szövés. A pénteki napon a bowling pálya összes golyója a besenyői táborozók boldog mosolyát kísérve ütötte le a bábukat. Délután pedig megpihenve, a hűs árnyékban makramé karkötőt és levendulapárnát varrtak. A táborban minden gyermek fogára valóval, kedvencével egészítettük ki a napi háromszori étkezést, majszoltunk palacsintát, gofrit, vattacukorot, hamburgert és popcornt.

Folyamatosan ötleteltünk a jövő évi önkormányzati táborokban megvalósítható programokról is. Köszönjük a gyermekeknek a sok hasznos és vicces ötletet! Jólesett a dicséret is részetekről, „Hogy ez nem lehet ettől jobb!”. Ígérjük jövő nyáron megpróbáljuk megvalósítani az ötleteiteket és megtartani a számotokra örömet és élményt adó programokat! Jövőre veletek ugyanitt szirmabesenyői gyermekek!