ilyen volt_3

Hétfői napon kezdődött el FITT táborunk, amely programjai elnevezéséhez híven az egészséges életmód és a testmozgás köré szerveződtek. Az együtt töltött 5 nap alatt a táborozó gyermekek ellátogattak a Mini-manó játszóházba, Avalon parkba, Factory Arénába, ahonnan jóleső fáradsággal és vidám mosollyal az arcunkon tértek haza.

A DVTK stadion minden szegletét bejárva ismerkedtünk meg a híres csapat és az otthonuk kulisszatitkaival. A moziban a Space Jam című film elrepített minket a videojátékok és a kosárlabdázók különleges világába, amelyet megszínesített Zita néni által pattogtatott popcorn. Táborozásunk utolsó napján rendkívül érdekes, interaktív, egészségügyi előadáson vettünk részt, ahol vérnyomást mértünk, meghallgattuk szívműködésünket, belecsöppentünk a kerekesszékesek világába és ambu babán próbálhattuk ki, és tanultuk meg az újraélesztés menetét. Ezen a héten sem maradhatott el a vízipisztolycsata, hab és just dance party, sorverseny és közösségfejlesztő játékok.

Határtalan jókedvvel és örömmel fogadtuk azt, hogy saját magunk készíthettük el hamburgerünket, hogy ebéd után frissen sütött palacsintát és vattacukrot majszolhattunk. Külön köszönetet mondunk a határtalan jókedvnek, a hangos kacajnak, a vidám nevetésnek, hogy a héten mellénk szegődött és elválaszthatatlan barátunkká vált.