gatkozlekedesi_engedely_2024

Jegyvásárlási útmutató

Látogasson el telefonjáról, okos eszközéről, számítógépéről az alábbi weboldalra: www.gatkozlekedesiengedely.hu 

A megjelenő honlapon egyszerűen a fejlécben megtalálható Regisztráció gombra kattintva végezze el Regisztrációját. A regisztrációs lapot figyelmesen olvassa el, és értelemszerűen töltse ki a kért adatokkal. A sikeres regisztrációt követően kérjük, jelentkezzen be az oldalra. 

Figyelem! 

  • Ha valami oknál fogva nem tud bejelentkezni, úgy próbálja ismételten a "Bejelentkezés" gombon keresztül, ha ez sem segít, újra regisztrálnia szükséges, vagy forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz. 

  • Ha már Bejelentkezett, és erről ténylegesen meggyőződött, válassza ki a megvásárolni kívánt engedély területi érvényességét. Egyes területek használatához, és a 3,5 tonna feletti összsúlyú gépjárművek közlekedéséhez a vásárlást megelőzően, elektronikus úton benyújtott kérvény szükséges! 

  • A megjelenő képernyőn található listában válassza ki az Önnek megfelelő Gátfelhajtási engedély (Gátközlekedési engedély) típusát. Például: Személyautó vagy Motorkerékpár, Heti vagy Éves.

  • A megfelelő típusú engedély kiválasztását követően egyszerűen a Zöld bevásárló kosár ikonra kattintva Kosárba helyezi a megvásárolni kívánt engedély típust, (Kosár ikon az oldal jobb felső sarkában található) 

  • A szükséges engedély(ek) kiválasztását követően a "Tovább a pénztárhoz" gombra kattintva tudja megvásárolni és kifizetni a kiválasztott terméket, 8. Kérjük, adja meg a számlázási adatokat a megjelenő mezők pontos kitöltésével, majd az adatok helyességének ellenőrzését, és a fizetési módot kiválasztva kattintson a "Megrendelés elküldése" gombra.