Közösség

Egy újabb családi programmal várjuk 2022. május 28-án a kedves Szirmabesenyőieket, ahol a valódi piknik hangulat mellett ezúttal a gyermekeké a főszerep!

A rendezvény ideje alatt szelfi box-szal, madársuli bemutatóval, kézműves foglalkozásokkal, óriás színezővel, gyermek autósmozival, valamint megannyi érdekességgel és finomságokkal várunk minden kedves vendégünket!

Természetesen a felnőttekről sem feledkeztünk meg, hiszen 19:00-órától a színpadon igazi könnyűzenei szórakozás ígérkezik, amit kellemes nyári fröccsökkel készítünk elő!

Közösség

A gyermeknapi programhoz 2022. május 28-án a Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. megyei Szervezete is csatlakozik.

A kedves érdeklődők 15:00-18:00-óra között egészségügyi szűréseken vehetnek részt (vércukor, vérnyomás és testzsírszázalék mérés, stb.), majd 16:00-órától Vöröskereszt sátra előtt egy kb.: 40 perces előadás keretében bemutatják részükre az elsősegélynyújtás lépéseit a mentés első percétől kezdve egészen a a segítség megérkezéséig.

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Közösség

Sokadik alkalommal vettem részt a Miskolc Motoros Börzén és ezúttal is azt tapasztaltam, mint korábban: ez a rendezvény több, mint amit a neve takar. Mamuzsich Lászlóval beszélgettem.

Szirmabesenyő idén tavasszal is egy olyan motoros börzének adott otthont, ahol sem az egyes motorok márkája és értéke, sem pedig a különböző motoros közösségekhez való tartozás nem volt szempont – számolt be Mamuzsich László az esemény szervezője.

Közösség

Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy 2022. május 11-én Miskolc város ünnepén az év sportolója díjjal tüntették ki Böszörményi Bendegúzt.

Minden alkalommal megdobban a szívünk, amikor hírt kapunk arról, hogy Bendegúz valamilyen nemzetközi-, világversenyre készül, ugyanis hozzászoktatott minket már ahhoz, hogy ezekről a megmérettetésekről rendre éremmel tér haza Szirmabesenyőbe, vagy ahogyan azt ő szokta mondani: „sikerült bezsebelni egy érmet”

Közösség

Szirmabesenyőbe egy olyan sportember érkezett látogatóba, akiért egy ország állva tapsolt a góljait látván a bajnokok ligájában és akinek a mindene a labdarúgás – számolt be Konczvald István a SZISE labdarúgócsapatának edzője.

Közösség

2022. májusában – mint minden évben – megemlékezünk iskolánk névadójának évfordulójáról.

Közösség

Gondolunk a legkisebb focistákra is, így 2022-ben elindul a SZISE U7-es focicsapata is!

Várjuk egyesületünkbe az 5 és 7 éves kor közötti (elsős és leendő elsős kisiskolások) focizni vágyó, jövőbeli futballistákat.

Közösség

2022. május 14-én újra felbőgnek a motorok Szirmabesenyőben, ugyanis ismét a Szirmay kastély biztosítja a motoros találkozó helyszínét.

Az érdeklődőket ezúttal is különböző motorkülönlegességek, vásár, remek hangulat és az Eseti Esti Műszak élő koncertje várja!

Asztalfoglalás, további információ: Mamuzsich László | Telefon: +36302740390 

Kapunyitás: 09:00 | Mindenkit sok szeretettel várunk!

Közösség

A Magyar Köztársaság állami himnusza első ízben szólt a szlovák származású Janocsko Kornélnak.

2022. április 6-án felesége és 2 kisfia társaságában jelent meg a honosítás ünnepélyes alkalmából, ahol Bodnár Krisztián polgármester előtt mondta el az eskü szövegét. A Magyar Köztársaság elnöke által történt honosítással és az ünnepélyes eskütétellel Magyarország állampolgára lett.

Szívből gratulálunk!

Közösség

Ezúttal húsvéti kézműves foglalkozással és játszóházzal készülnek a Fércelődők, melyre korosztálytól függetlenül várnak minden kedves érdeklődőt.