sega_20210928

Hivatalosan is átadták az SEG Automotive újonnan épült, korszerű, megújuló energiákat is használó telephelyét.

A globális vezetőség és a kínai tulajdonos képviselőinek is bemutatta új, szirmabesenyői telephelyét kedden az SEG Automotive magyar leányvállalata. 

Dobos Péter, a telephely vezetője az eseményen úgy fogalmazott, az újonnan épült telephely a legjobb példa arra, hogy a fontos beruházások a járvány ellenére is folytatódtak a régióban. Hozzátette, a stratégiai beruházás egy hosszú távú elköteleződés az SEG Automotive-tól. 

Kiemelte, a koronavírus járvány hullámai, a beszállítói láncok nehézségei és autóipari átalakulás alakította kihívásokkal teli környezet ellenére a vállalatnak sikerült alapkövének letétele után másfél évvel befejezni a költözést új telephelyére. 

- Akkoriban itt csak néhány fém tartó oszlop volt látható, most pedig huszonötezer négyzetméter gyártócsarnokot nyolcszáz berendezéssel, amit ide átköltöztettünk; a teljesen felszerelt fejlesztési központunkat, tesztgépekkel négyezer-ötszáz négyzetméteren; és modern irodáinkat, melyek megfelelnek korunk és a munkavállalók igényeinek – mondta a telephelyvezető, aki hozzátette: az új telephelyen megújuló energiát használnak, a gyártócsarnok mellett, valamint a csarnok és a logisztikai központ tetején napelem parkot létesítettek.

Tovább a teljes cikkre: www.minap.hu