nyari_taborok_2023

Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata a nyári szünidő idejére tartalmas, tevékeny, játékos programok biztosításával megszervezi napközis táborait, tematikus jelleggel:


1. KisCSILLAG tábor: Minden hely betelt!
Elsősorban alsó tagozatosoknak ajánljuk a KisCSILLAG tábort, amelyben a hét során játékos csapat és egyéni vetélkedőkben gyűjthetik a résztvevők a jutalom csillagokat. A tábor egyik élménye a Bükki Csillagda látogatása lesz. 

2. HONfoglaló tábor: 2023. július 10-14.  
A honfoglaláskori magyarok mindennapjai jelennek meg a tábor játékai során. Ha szeretnél csapatvetélkedőkben részt venni és történelmi tudásod kipróbálni, akkor töltsd velünk ezt a fergeteges hetet!

3. E-mese tábor: Minden hely betelt!
Öt vidám, mesével teli közös nap vár ránk ebben a napközis táborban. A mese kapcsán kézműves technikákat próbálunk ki és közben azért jut idő a játékra és a mozgásra is.


Jelentkezni szirmabesenyői állandó lakcímmel rendelkező gyermekeknek lehet, korlátozott létszámban, 30 fő/tábor. 1 gyermek 1 táborba jelentkezhet.

Jelentkezésért kattintson IDE!

A táborozáshoz szükséges szülői nyilatkozat letölthető -Kapcsolódó dokumentumból- amelyet a gyermek TAJ és lakcímkártyájának másolatával a táborozás első napján 07:30-08:00-ig szükséges leadni az ÖKO tanteremben a szervezőknek.

A dokumentumok a gyermek táborozásban való részvételéhez feltétlenül szükségesek az aznapi dátumra (táborozás első napja) kitöltve. Hiányuk akadály a táborozás megkezdéséhez!

Jelentkezési határidő: 2023. június 9.

Jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj be van fizetve. A táborok szülői hozzájárulási önköltségi ára: 25.000 Ft/ tábor/ gyermek.
 

A tábor árát a Szirmabesenyői Segítő Szolgálat és Konyha bankszámlaszámára kell utalni BANKSZÁMLASZÁM: 54500174-17778363 
 

Szükséges feltüntetni a tábor nevét és a gyermek nevét, lakcímet a számla kiállításához, amelyet a táborok első napján vehetnek át a szülők.

Általános információk:

A táborok minden nap 08:00 és 16:00 óra között kerülnek megtartásra. Gyülekező: ÖKO tanteremben (kastély oldalánál). A táborozó gyermekek napi háromszori étkezésben részesülnek (tízórai, ebéd, uzsonna). Minden gyermek minden nap kényelmes cipőben jöjjön és hozzon magával egy kis hátizsákot, amiben újratölthető innivaló, esőkabát, siltes sapka, papírzsebkendő és esetleg kis kézfertőtlenítő van.

  • Kérünk minden szülőt, hogy jelezze számunkra:
    ha a gyermek beteg lett, vagy más okból nem tud jönni a táborba,

  • mely gyermeket NEM LEHET hazaengedni egyedül!

További információ: Fedorné Karmanóczki Zita | Telefon: +36 46 317 591

Reméljük, hogy Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata hozzájárulhat gyermeke feledhetetlen vakációjához és szabadidejének hasznos eltöltéséhez!

Várjuk szeretettel a gyermekeket az önkormányzati táborokba!  

Üdvözlettel: Szervezők és táboroztatók :)