nyari_taborok_2022

Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata a nyári szünidő idejére tartalmas, tevékeny, játékos programok biztosításával megszervezi napközis táborait, tematikus jelleggel:

  1. Vár a VÁR tábor | Időpont: július 4- 8.
  2. TEérTEd tábor | Időpont: július 11-15.         
  3. FELFEDEZŐ tábor | Időpont: július 25-29.
  4. Szinyei nyomában tábor | Időpont: augusztus 1-5.

JELENTKEZÉS
Jelentkezni szirmabesenyői állandó lakcímmel rendelkező gyermekeknek lehet, korlátozott létszámban, 30 fő/tábor.  1 gyermek 1 táborba jelentkezhet, második táborba, csak akkor, ha a létszám engedi. Jelentkezési lap, nyilatkozatok letölthetőek (Kapcsolódó dokumentumok)

Jelentkezési lap és nyilatkozatok leadási helye: Szirmabesenyő, Kossuth u. 19. sz., Segítő Szolgálat (postával szemben).


Jelentkezési határidő: 2022. június 15.


Csatolni szükséges a gyermek TAJ kártyájának és lakcímkártyájának másolatát is. A jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj be van fizetve. Figyelem! Jelentkezést érkezési sorrendben fogadunk el!

FIZETÉS
A táborok szülői hozzájárulási önköltségi ára: 25.000 Ft/ tábor/ gyermek. A tábor árát a Szirmabesenyői Segítő Szolgálat és Konyha bankszámlaszámára kell utalni, vagy a helyi takarékszövetkezetbe befizetni 2022. június 15-ig.

BANKSZÁMLASZÁM: 54500174-17778363

*Szükséges feltüntetni a tábor nevét és a gyermek nevét, lakcímet a számla kiállításához, amelyet a táborok első napján vehetnek át a szülők.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
A táborok minden nap 8.00 és 16.00 óra között kerülnek megtartásra. Gyülekező: ÖKO tanteremben (kastély oldalánál). A táborozó gyermekek napi háromszori étkezésben részesülnek (tízórai, ebéd, uzsonna).

Minden gyermek minden nap kényelmes cipőben jöjjön és hozzon magával egy kis hátizsákot, amiben újratölthető innivaló, esőkabát, siltes sapka, papírzsebkendő és esetleg kis kézfertőtlenítő van.

Kérünk minden szülőt, hogy jelezze számunkra:

  • ha a gyermek beteg lett, vagy más okból nem tud jönni a táborba,
  • mely gyermeket NEM LEHET hazaengedni egyedül!

További információ: Fedorné Karmanóczki Zita | Telefon: +36 46 317 591

Reméljük, hogy Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata hozzájárulhat gyermeke feledhetetlen vakációjához és szabadidejének hasznos eltöltéséhez! Várjuk szeretettel a gyermekeket az önkormányzati táborokba! 

Üdvözlettel: Szervezők és táboroztatók :)