2020. július 14. kedd
CHivatal: 3711 Szirmabesenyő Kossuth utca 5. sz. Email: titkarsag@szirmabesenyo.hu Tel: +36 (46) 527-205

Településüzemeltetési mozaikok 2015-ből

A 2015-ös év már jelentős változásokat hozott a település életében, így a településüzemeltetésben is. Közfoglalkoztatott létszámunkat jelentősen növeltük, a korábbi 40 fő helyett 120 főt vettünk fel, több embernek munkát és átmeneti segítséget adva e

A 2015-ös év már jelentős változásokat hozott a település életében, így a településüzemeltetésben is. Közfoglalkoztatott létszámunkat jelentősen növeltük, a korábbi 40 fő helyett 120 főt vettünk fel, több embernek munkát és átmeneti segítséget adva ezzel. Újdonsült munkatársainkkal 15 éve nem művel parlag területeket törtünk fel, így elkezdtük művelni a kastély melletti és a napközi otthonnál lévő kerteket. Mindkét területen vegyszermentes gazdálkodásba kezdtünk, hiszen nem mindegy, hogy a központi konyhánkra milyen alapanyag kerül be.

Elkezdtük rendbe tenni a focipályát, elsősorban a futókört, hogy aki szeretne az viszonylag normális körülmények között tudjon futni. Ennek keretében kiszedtük a nagy és balesetveszélyes fűcsomókat, lazítottunk a talajon.

Webgalamb