2021. április 23. péntek
CHivatal: 3711 Szirmabesenyő Kossuth utca 5. sz. Email: titkarsag@szirmabesenyo.hu Tel: +36 (46) 527-205

RÁHANGOLÓ Tábor | 2020.

1. nap 

Táborunk ma délelőtti programja a számítástechnika körül forgott. A gyermekek legóból építettek robotokat, majd versenyeztek a pályákon. A finom ebéd elfogyasztása után “rókátlanítottuk” az iskola udvarát. A legjobb rókavadászoknak Juhászné Molnár Mária tanítónéni adta át a díjakat. Uzsonna előtt még pattogatott kukoricával leptük meg a gyermekeket, akik már a gépet használni is megtanulták. Majd a kondiparkban fakadtunk dalra s versenyeztünk hulahoppban is.

 

2. nap 

Rá-HANGOLÓ táborunk délelőttjén a szakmákkal ismerkedtünk játékos, interaktív formában a BOKIK jóvoltából. A gyermekek sikeres válaszok és kitalálás után lelkesen vették át ajándékaikat. Legnagyobb sikere a “JEDI kardnak” volt. Délután már HANGOLÓDTUNK, táncot tanultunk, xboxoztunk és just danceltünk. A finom fagyi frissítette fel a táncoslábú csoportot.

 

3. nap

A mai program lézerharccal kezdődött, majd csoportbontásban(kupakkal), fény derült arra, hogy ki lakik Jeruzsálembe vagy Jerikóba. Délután “házimoziztunk” , közben mogyorót nassoltunk majd gyakoroltuk a közös táncot és dalt. Jutott időnk egy kis kártyajátékra is.

 

4. nap

Ma is hangolódtunk, daloltunk, táncoltunk és kihirdettük a legjobb “gombgyári munkást”, Rónai Reginát. Majd gyümölcsös játékkal tanultuk meg melyek a csonthéjasok és a déligyümölcsök, de az is sokszor megtörtént, hogy kiborult a gyümölcskosár. Az íjászatban Fazekas Lilien és Betlej Marcell volt a legjobb. Délután népi játszóházasok hoztak újabb játékokat és versenyeztették a gyermekeket. Furfangos ördöglakatot is készítettünk.

 

5. nap

A ráhangoló tábor utolsó napján a II. Rákóczi Ferenc könyvtárba nagy szeretettel vártak minket. Megismerkedtünk a könyvtár minden részével, a zenei részlegen hangszereket is kipróbálhattunk, mesét hallgattunk és interaktív foglalkozáson is részt vettünk. Délután, ki mit tud versenyt rendeztünk, íjászkodtunk és elköszöntünk egymástól.

Webgalamb