2020. július 14. kedd
CHivatal: 3711 Szirmabesenyő Kossuth utca 5. sz. Email: titkarsag@szirmabesenyo.hu Tel: +36 (46) 527-205

Hurrá, nyaralunk!

Tudósítás nyári gyermektáborainkról - 2.

Ki itt, ki ott, és bizony vannak, akik sehol. Már csak ezért is szerencsésnek mondhatják magukat a szirmabesenyői gyerekek, mert ők (és szüleik) helyben is választhatnak maguknak tartalmas nyári programot. Immár 5. éve, az önkormányzat szervezésben és jelentős anyagi támogatásával.

Az idei év pedig azért is különleges, mert pályázati pénzforrás révén az első táborban való részvétel minden jelentkező számára ingyenes.

Korábban már hírt adtunk gyermekeink Huszt városában töltött július eleji testvér-táborozásáról.

Másodikként a már befejeződött lovas táborokról számolunk be. Három turnusban összesen 49 résztvevő osztozhatott a közös élményben. Beszéljenek a képek! Szóban talán még csak annyit: az iskolai lovaglás eredményeként (is) vidám, bátor, a lovakat lelkesen ápoló és tisztelő nebulókkal találkozhattunk a Balogh Liget Lovardában. Öröm volt látni őket. Mindegyikük király volt a hegyen! A Király-hegyen…

(Alább sok fotót láthatnak, mégsem eleget. Minden pillanatot nem örökíthettünk meg, ezért, ha valaki – bár résztvevő volt – nem fedezi fel magát/gyermekét egyik képen sem, akkor – elnézést kérve – csak megértést remélhetünk.)

Tudósító: Némethi Lajos
Fotók: Leveleki Gézáné, Némethi Lajos, Vaszilkó Ádám

 

Webgalamb