2020. augusztus 12. szerda
CHivatal: 3711 Szirmabesenyő Kossuth utca 5. sz. Email: titkarsag@szirmabesenyo.hu Tel: +36 (46) 527-205

Hurrá, nyaralunk!

Tudósítás nyári gyermektáborainkról - 4.

Hurrá, nyaralunk! Ki itt, ki ott, és bizony vannak, akik sehol. Már csak ezért is szerencsésnek mondhatják magukat a szirmabesenyői gyerekek, mert ők (és szüleik) helyben is választhatnak maguknak tartalmas nyári programot. Immár 5. éve, az önkormányzat szervezésben és jelentős anyagi támogatásával.

Az idei év pedig azért is különleges, mert pályázati pénzforrás révén az első táborban való részvétel minden jelentkező számára ingyenes.

Korábban már hírt adtunk gyermekeink Huszt városában töltött testvér-táborozásáról, a lovas táborokról és az ÖKO-táborról.

Ezúttal a 25 fő „sportosnak” a korábbi éveknél eseménydúsabb hetét mutatjuk be. Ellátogattak a vasgyári Factory Arénába (az extrém sportok fellegvárába), a tapolcai Avalon Park játszóparkjába, valamint a Sajóbábonyi Tekeklubba. A tornateremben floorball-oztok (a képekről kiderül, miről van szó), az ÖKO-tanteremben sakkoztak, aztán karatéztak, futballoztak, kötelet húztak, pingpongoztak, kipróbálták a helyi sportparkot, ismerkedtek az amerikai foci szépségeivel, továbbá csapatjátékok és játszóbusz is színesítették a programot.

(Alább sok fotót láthatnak, mégsem eleget. Minden pillanatot nem örökíthettünk meg, ezért, ha valaki – bár résztvevő volt – nem fedezi fel magát/gyermekét egyik képen sem, akkor – elnézést kérve – csak megértést remélhetünk.)

Tudósító: Némethi Lajos
Fotók: Fedor Fanni és Kerekné Koczán Melinda

 

Webgalamb