2021. február 27. szombat
CHivatal: 3711 Szirmabesenyő Kossuth utca 5. sz. Email: titkarsag@szirmabesenyo.hu Tel: +36 (46) 527-205

EGÉSZSÉG Tábor | 2020.

1. nap

EGÉSZ-ség táborunk első napjának kora reggelén a friss levegőn mozgattuk meg magunkat, majd kiadós sétát tettünk településünk utcáin. A délutáni programot színesítette a gyermekek sportos sorversenye, aminek jól megérdemelt jutalma a főtt kukorica mindenki arcára mosolyt csalt.

 

2. nap

Táborunk második napjának délelőttjén a DVTK Stadionban tett látogatásunk minden táborozót felvillanyozott. Ebéd után meglepetés várta a gyermekeket, frissen pattogott a kukorica. Jó hangulatban telt a gyöngyfűzés, ahol csodaszép krokodilok születtek. A napzáró eső sem tudta az arcokról eltüntetni a mosolyt.

 

3. nap

Az EGÉSZ-ség tábor 3 napjának reggelén zenés mozgással köszöntöttük a felkelő napot. Örömmel vették a gyermekek birtokba a buborékokat és lézerfegyvereket. Az egészséges táplálkozás interaktív előadása és bemutatója után jól esett a hideg fagylalt. Az ízletes uzsonna előtt még sportoltak is a gyermekek.

 

4. nap

A reggeli frissítő torna után a Fiatalok a Fiatalokért Egyesület animátora játékos feladatokkal szórakoztatta táborozó gyermekeinket. A Wii táncversenyen győztest is hirdettünk. Ebéd után kerékpártúrát tettünk és a pihenő közben jégkrémmel hűsítettük magunkat.

 

5. nap

Táborunk záró napján a Viola Népi Játszóház közreműködésével a gyermekek szalvétatartót készíthettek, egy erdőmérnök vezetett be minket a csodálatos természet világába és népi játékokat is kipróbálhattunk. Délután ” rókavadászat” győzteseit hirdettük ki, majd a finom uzsonna után zártuk a hét táborát

Webgalamb