2021. április 23. péntek
CHivatal: 3711 Szirmabesenyő Kossuth utca 5. sz. Email: titkarsag@szirmabesenyo.hu Tel: +36 (46) 527-205

BMH Tájékoztató | 2021.03.08.

A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója a 2021. március 4-én kihirdetett kormánydöntésekre tekintettel az alábbiakról tájékoztatja a lakosságot:

A BMH Nonprofit Kft. a szolgáltatási területien az ügyfeleik, munkavállalóik, illetve hozzátartozóik egészségesnek és biztonságának megóvása érdekében a koronavírus további terjedése, valamint a kapcsolódó kormánydöntések miatt ismételten korlátozások váltak szükségessé.

A szolgáltatási területen 2021. március 8 — 22. között a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás szünetel. Az erre az időszakra visszaigazolt lomtalanításokat későbbi időpontra helyezzük át, melyről az  érintett ingatlanhasználókat kiértesítjük.

A szolgáltatási területen található hulladékudvarok 2021. március 8. és 2021. március 22. között zárva tartanak, a lakossági hulladék átvétele a hulladékudvarokban átmenetileg szünetel.

Hulladékgyűjtő edényzetek leadására, átvételére és cseréjére az ügyfélszolgálatokon és a telephelyeken visszavonásig nincs lehetőség.

A személyes ugyfélszolgálati irodák a fenti időszakban zárva tartanak, ügyintézésre telefonon,elektronikusan (e-mailben) és postai úton van lehetőség.

Együttműködésüket köszönjük!

Dokumentum letöltése

Webgalamb