2021. április 23. péntek
CHivatal: 3711 Szirmabesenyő Kossuth utca 5. sz. Email: titkarsag@szirmabesenyo.hu Tel: +36 (46) 527-205

BMH Tájékoztatás | 2021.03.23.

A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója a 2021. március 4-én kihirdetett kormánydöntésekre, valamint a március 19-i korlátozó intézkedések meghosszabbításáról szóló bejelentésre tekintettel az alábbiakról tájékoztatja.

A BMH Nonprofit Kft. szolgáltatási területén az ügyfelek, munkavállalók, illetve hozzátartozóik egészségének és biztonságának megóvása érdekében a koronavírus további terjedése, valamint a kapcsolódó kormánydöntések miatt a korlátozó intézkedések fenntartása továbbra is szükséges. A szolgáltatási területen 2021. március 28-ig a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás szünetel. Az erre az időszakra visszaigazolt lomtalanításokat az ingatlanhasználókkal egyeztetve későbbi időpontra helyezzük át.

A szolgáltatási területen található hulladékudvarok 2021. március 28-ig zárva tartanak, a lakossági hulladék átvétele a hulladékudvarokban átmenetileg szünetel.
Hulladékgyűjtő edényietek leadására, átvételére és cseréjére a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatain visszavonásig nincs lehetőség.

A személyes ügyfélszolgálati irodák 2021. március 28-ig zárva tartanak, ügyintézésre telefonon, elektronikusan (e-mailben) és postai úton van lehetőség.
A BMH Nonprofit Kft. az ügyfélszolgálatok működéséről, valamint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátásával kapcsolatban folyamatos tájékoztatást nyújt.

Webgalamb