2021. április 23. péntek
CHivatal: 3711 Szirmabesenyő Kossuth utca 5. sz. Email: titkarsag@szirmabesenyo.hu Tel: +36 (46) 527-205

ALKOTÓ Tábor | 2020.

 

1. nap 

Alkotó táborunk első napján törekedtünk a csoportkohézió kialakítására. Élményt is gyűjthettek a gyermekek keresőkeret használatával. A délután kosarat és kínálótálat fontunk, fa játékokat próbáltunk ki és megismerkedhettünk a Palócföld hagyományaival is.

 

2. nap 

Alkotó táborunk második napján a robotikával ismerkedhettek meg a gyermekek. Ebéd után a pattogatott kukorica szerzett örömet, majd montázs képeket készítettek a kreatív gyermekek.

 

3. nap 

A mai napon a gyermekek por és pittkréta rajzokat készítettek. A szénrajzok is káprázatosan sikerültek. Délután az xboxokon versenyezhettek és a just dance-elhettek kedvükre a képernyők előtt.

 

4. nap 

A mai napon a gyermekek különleges technikákkal jeleníthették meg, hogy hová szeretnének eljutni. Alkotások sokasága született a délelőtt folyamán. Délután “élményfát” készítettek a gyermekek, majd begyűjtötték egymás ujjlenyomatait is. Ebéd után hűsítő fagyizás, majd a hideg sárgadinnye enyhített a forróságon.

 

5. nap 

Táborunk ma Herczeg Mária kézműves és bábos foglalkozásával kezdődött, ahol nyuszit, teknőst, sünt és robotot lehetett alkotni. Délután csoportjátékokat próbáltunk ki és szélforgót készítettünk.

 

 

 

Webgalamb